Beter

Koersen

Organisatie ontwikkelaars

Positieve en optimistische organisaties zijn succesvoller! Zij creëren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders. Bovendien: In organisaties waar medewerkers zich gelukkig en positief voelen is minder verzuim, wordt er beter samengewerkt en is ook meer creativiteit. 

Dit zijn de principes waar we binnen Beter Koersen in geloven. Ik ben dan ook blij dat ik mij heb aangesloten bij de ploeg van Beter Koersen. Want iedere vraagstelling verdient de beste experts. En deze blijven zelf scherp door collegiale samenwerking.  Beter Koersen is ontstaan rondom Patrick Steggerda en Joep Firet maar werkt inmiddels met een netwerk van professionals (de Beter Koersen 'Ploeg'), die elkaar aanvullen en versterken. Met als enige doel dat uw project succesvol wordt.

Dankzij dit netwerk kan ik bij elk type organisatieverbetering ondersteunen. 

 

beter-koersen-team-2020-1100x404.jpg

Alle professionals binnen de ploeg zijn zelfstandig ondernemer. Dit ondernemerschap typeert Beter Koersen. Ondernemerschap vraagt namelijk om commitment, dag in dag uit.

Verder werk ik samen met Paul Roks en Marja Heuvelman van Man en Paard. 

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.