top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarcel Pennings

Verhuisd!!

We zijn verhuisd! Eindelijk is het dan zover. Afgelopen vrijdag hebben we de grote spullen in een vrachtwagentje verhuisd naar Doesburg. De grote spullen is ook het bed dus we slapen nu al weer een paar dagen in Doesburg. Nog wel even wennen want ons huis was al bewoond door zoemende muggen die 's nachts een feestje gingen vieren.

Het grote uitpakken is begonnen!

Het is een drukke periode want Suze heeft per 1 september een kamer in Arnhem gevonden. Die moet dus ook verhuisd worden en Huub heeft op diezelfde datum zijn kamer opgezegd want hij gaat met zijn camper Europa intrekken.

Die grote spullen verhuizen is goed te doen maar die spullen die dan nog niet ingepakt zijn en nog even uitgezocht moeten kosten de nodige hoofdbrekens. Uiteindelijk komt het allemaal goed en kunnen we steeds meer genieten van ons mooie huis. Aanstaande woensdag komt het keukenblad en dan kunnen we tenminste ook de keuken normaal gebruiken.

Nu alleen nog de KPN zover zien te krijgen dat ze ons aan gaan sluiten op het glasvezel netwerk. Het oranje kabeltje ligt al in huis maar wat is het dan moeilijk om dat kastje aangesloten te krijgen. Je zou denken dat ze dit wel vaker doen......

Ons nieuwe adres is trouwens:

De Kilder 6

6983HK Doesburg

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page