Zoeken
  • Marcel Pennings

De geur van hyacinten en ontsmettingsmiddel!


Sterk ruikende hyacinten vermengd met ontsmettingsmiddel. Dat zijn de geuren die we ervaren terwijl we bij de plaatselijke notaris (verstopt achter een spatscherm) de koopakte voor de grond voorgelezen krijgen. Het is tijd om te tekenen. Het punt dat er nog een weg terug was zijn we al veel eerder gepasseerd maar nu voelt het wel heel definitief. Een handtekening zetten en een smak geld overmaken en we zijn de trotse eigenaren van 400 vierkante meter Doesburgse grond. We mogen de grond niet gaan gebruiken als moestuin want er moet op gebouwd gaan worden. Dat gaan we dan ook doen. We zijn druk bezig met de voorbereiding en op de planning staat dat we begin februari de fundering gaan storten. We krijgen er hierdoor extra veel zin in en kijken dan ook vooruit naar 2021 waarin bijna alles beter zal zijn.

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.