Zoeken
  • Marcel Pennings

En ineens is er een huis

Na ruim een jaar voorbereiding werd vandaag in een dag het huis gebouwd. We hadden een paar weken geleden alle onderdelen van ons huis al in de fabriek gezien. Gisteren zijn alle onderdelen op twee vrachtwagens geladen en naar Doesburg getransporteerd. Vanochtend al heel vroeg en onder ruime belangstelling van architect en aannemer werd alle afgeladen en gemonteerd. Het is bijzonder vreemd om het huis zo snel vorm te zien krijgen. Hier zie je hoe het bouwproces vandaag is verlopen. Nog een paar weken en dan is het huis wind en waterdicht.


198 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.