Zoeken
  • Marcel Pennings

Schets proces met de Woonpioniers

Bijgewerkt: 10 mei 2020

Op 30 januari hebben we ons eerste gesprek met Leen Bogerd de architect van Woonpioniers. Na een prettige kennismaking heeft hij onze woonwensen geïnventariseerd en is hij gestart met schets proces. Dat moet uiteindelijk leiden tot een voorlopig ontwerp. Op deze manier treffen we elkaar een keer of vier. Een aantal keer via videobellen vanwege de coronacrisis. Iedere keer weet Leen ons weer te verrassen met nieuwe invalshoeken en zaken waar we zelf echt niet over hadden nagedacht. We krijgen na ieder gesprek een nieuwe 3-d weergave van ons toekomstige huis te zien. Ik zal niet alle tussen stappen laten zien maar later het hele boekje in de blog zetten.


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.