top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarcel Pennings

De wenteltrap en nuts

We komen steeds dichter bij het eindplaatje. Vorige week alweer is de wenteltrap en de balustrade geplaatst. Echt een stukje vakwerk omdat het allemaal heel precies paste.

Waar ik aanvankelijk wel twijfel had over de wenteltrap ben ik uiteindelijk heel tevreden. De trap loopt heel fijn terwijl deze een mooie vormgeving heeft.

Ondertussen hebben we ook al de oplevering gehad door een inspecteur van vereniging eigen huis. Mooi hoe hij ons mee heeft genomen in al die punten waar we zelf al twijfels hadden. Hij gaf heel duidelijk aan wat wel en wat niet acceptabel is. De aannemer heeft dus nog wat klussen te doen!

Afgelopen woensdag was ook weer een belangrijke mijlpaal. Na veel bellen met de aannemer die de nuts voorzieningen moet maken is het gelukt om dit voor de bouwvakvakantie geregeld te krijgen.

Indrukwekkend om te zien dat ze een stroomkabel waar spanning op staat gewoon door de leiding heen prikken om deze vervolgens aan te sluiten op ons huis. We hebben daarmee nog geen werkende stopcontacten want de installateur moet nog de aansluiting maken en mag dan pas de schakelaar overzetten. Ook de ziggo aansluiten en het water is aangelegd. De glasvezel kabel is al wel binnen maar de KPN kan pas 14 september internet leveren. Een gasaansluiting zit er uiteraard niet in.

Omdat we al post kunnen verwachten hebben we ook maar het huisnummer en de brievenbus opgehangen.

Iedere dag bouwen de interieurbouwers verder aan de binnenkant van ons huis. De kamers boven beginnen nu ook vorm te krijgen.

We kijken nu al uit naar volgende week want dan gaat de keuken afgemaakt worden.

98 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


miekebresser55
Jul 31, 2021

Wat ziet het er fantastisch uit! Ik denk dat jullie niet kunnen wachten om er te gaan wonen!!!!!

Ff volhouden! Liefs, Mieke

Like
bottom of page