Zoeken
  • Marcel Pennings

De vergunningaanvraag is ingediend!


Regelmatig krijgen we de vraag hoe het staat met de bouw. Nou, goed! Alleen we zijn nog niet begonnen met de bouw! Eerst moet je voor jezelf helder hebben wat je gaat bouwen en weten wat het allemaal gaat kosten. Daar zin we de afgelopen zomer mee bezig geweest. Als je dat allemaal weet kun je het vergunningstraject in. Voor het aanvragen van een vergunning moet je overigens veel gegevens aanleveren. De meeste dingen zijn niet zo interessant maar de materialisatie is het wel het meest tastbaar. Dat geeft namelijk plaatjes over hoe het huis er uit komt te zien. Een van de plaatjes zie je hierboven. Als je het hele document wil zien kijk dan even onderaan deze blog. We hebben gekozen voor geplatoniseerd populieren hout. Dat is inlands waaibomenhout dus je zou zeggen dat rot toch meteen weg. Dit hout is echter behandeld door het te verhitten (dat heet platoniseren) waardoor het de kwaliteit van hardhout krijgt. Moet makkelijk 50 jaar meegaan! Het mag onbehandeld blijven en zelfs dan krijgen we hier 25 jaar garantie op. Het hout word voorgegrijsd (met een soort olie) omdat het hout onder de overstek anders een heel andere kleur blijft houden dan de rest van het hout.

Ondertussen zijn we ook nog verhuisd naar de Hommelseweg 411 in Arnhem. Veel kleiner huis dan we gewend waren maar dan kunnen we vast een beetje wennen aan kleiner wonen. En dat gaat overigens best!

200624-DO_INDIGO_MARCEL_MONIQUE - materi
.
Download • 2.40MB

.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.