Zoeken
  • Marcel Pennings

De fundering krijgt een vorm

Als je twee dagen niet geweest bent op de bouwplaats kan er maar zo van alles weer gewijzigd zijn. Met grote precisie word alles uitgemeten en dat is maar goed ook want het begint natuurlijk met een goede fundering.

Na het graven is nu het echte bouwen begonnen. Hier zie je "bekisting" van schuimblokken. Later wordt ook nog de bodem bedekt met schuimplaten. Dat vormt samen een bak waar de beton straks ingestort gaan worden. Dit een een vrij nieuwe manier van fundering maken bekend onder de naam hectarvloer.

In deze kisten wordt straks ook beton gestort. Op deze fundering komt straks de houten vlonder te liggen die onder de veranda komt.


In de vorige blog had ik het al over de diepere gaten voor de fundering van de steunpilaren van de veranda. Onder in deze kuil is de bekisting gemaakt.

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.