Zoeken
  • Marcel Pennings

Zelf meehelpen!Als je zegt dat je zelf je huis gaat bouwen moet je natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen steken. Gisteren samen met Olaf begonnen met de bekisting van de schuur. Wat ook duidelijk is dat het allemaal niet vanzelf gaat. Flinke spierpijn de volgende dag!

De rand van de bekisting van de schuur lijkt misschien hoog maar dat komt omdat deze nog moet worden afgezaagd. De bodem bedekken we met schuimplaten en daar komt volgende week dan het beton op.

Bij de fundering van de woning is inmiddels een kleurig kunstwerk ontstaan van alle leidingen die in de meterkast uit moeten komen. Het is voor ons nog steeds moeilijk voor te stellen dat we over 4 maanden al in Doesburg gaan wonen.

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.