top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarcel Pennings

Woongenot

Ondertussen wonen we al weer zo'n 7 weken in Doesburg en dat bevalt heel erg goed. We genieten van het lekkere huis en ook dat we veel uitzicht hebben omdat er geen hoge huizen of gebouwen om ons heen staan. Ondertussen is ook de vloerverwarming heel voorzichtig aangeslagen. Met minimale inspanning wordt het huis prettig warm. In de afgelopen twee maand hebben we ruim 1000 kWh opgewekt en dat is veel minder dan we hebben verbruikt. Ook weer mooi meegenomen nu er zoveel nieuws is over torenhoge energierekeningen.

Sinds de laatste blog is er best veel gebeurd in ons huis. Het keukenblad is namelijk geïnstalleerd.

De stalen deuren op de bovenverdieping zijn geplaatst.

De stalen schuifdeuren die de badkamer en de slaapkamer scheiden zitten er in.

En in de tuin werken we ook gewoon door. Het beeld heeft zijn plekje gekregen.

De vlonder is nu helemaal af en de plantvakken krijgen steeds meer vorm. Ook aan de straatkant word in opdracht van de gemeente de bestrating helemaal vernieuwd waardoor het er weer helemaal strak uitziet.

We kunnen 1600 liter regenwater opvangen zodat we de tuin kunnen sproeien. Nu niet nodig maar wellicht volgend jaar weer. Het overtollige water laten we bezinken in de tuin en als het echt gaat hozen loopt het over op de straat. Wat nog niet gelukt is om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van de KPN. Ik zal jullie daarmee niet vermoeien want dat is een blog op zichzelf.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page