Zoeken
  • Marcel Pennings

We hebben een vergunning!

De omgevingsvergunning die nodig is om een huis te kunnen bouwen hebben we vorige maand aangevraagd. De vergunning is inmiddels al verleend. Dat is heel snel gegaan en niets dan lof voor de gemeente Doesburg die dit heel soepel en snel heeft afgehandeld. Kleine kanttekening is dat we geen toestemming hebben gekregen om zogenaamde leipannen tot te passen. Als argument daarvoor is dat we geen twee verschillende soorten dakbedekking toe mogen passen. Dat is de reden waarom we ons plan hebben aan moeten passen. We gaan nu voor een volledig felsklik dak. Dat zijn lichtgrijze dakplaten waar we de zonnepanelen in laten verzinken.

De volgende stap is dat we met de aannemer de planning rond gaan maken. Het ziet er naar uit dat we juni 2021 kunnen gaan wonen in ons nieuwe huis.


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.