Zoeken
  • Marcel Pennings

We gaan nu echt van start!


Regelmatig krijgen we de vraag wanneer we gaan beginnen. Voor ons gevoel zijn we al lang bezig maar feitelijk is er natuurlijk nog niet zo veel te zien. De activiteiten zijn tot nu toe vooral op papier of op een scherm. Maar vanaf vandaag is er ook daadwerkelijk iets te zien op ons perceel. Want bij een bouw hoort natuurlijk een bouwbord. Dat bord heb ik vandaag samen met jarige Huub geplaatst. We zijn trots op onze plannen en willen die daarom graag delen met onze buren. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar reacties uit de buurt. De mensen waaraan we onze plannen hebben laten zien waren in ieder geval enthousiast.

101 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.