Zoeken
  • Marcel Pennings

Toen kwam de crisis met de grote C

Bijgewerkt: 10 mei 2020

Onze plannen om een nieuw duurzaam huis te bouwen met nul op de meter staan of vallen met voldoende financiële middelen. Op dit moment zijn we nog in het bezit van een mooie 30-er jaren hoekwoning in de prettige wijk Molenbeke in Arnhem. Een fijn huis waar we met onze kinderen van inmiddels 18 en 20 jaar zijn opgegroeid. En toen kwam de crisis die iedereen aan had zien kunnen komen maar waarvoor we onze ogen sloten en dachten: het zal wel mee vallen.

Maar het valt niet mee en verschillende deskundigen waarschuwen al snel voor een opvolgende economische crisis. De grote vraag is dan wat betekent dit voor de huidige huizenprijzen? Betekent dit dat we ons huis nu al moeten verkopen en tussentijds moeten gaan huren? Of kunnen we beter nog even afwachten want je huis verkopen in de Corona tijd is dat wel een goed idee? Wij hebben gekozen voor nu al verkopen zodat we in ieder geval zekerheid hebben over de opbrengst van het huis. Dus makelaar geregeld en het huis op Funda gezet.


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.