Zoeken
  • Marcel Pennings

Reactie gemeente Doesburg op het schetsontwerp

Bijgewerkt: 11 mei 2020

We kunnen door met ons proces want de gemeente Doesburg heeft behoudens een paar kleine kanttekeningen een akkoord gegeven op onze bouwplannen. We kunnen dus verder!

We moeten overigens twee auto's op eigen terrein kunnen parkeren. Daar snap ik dus niets van! Enerzijds stimuleer je nul op de meter bouwen en vervolgens moet ik twee parkeerplaatsen op eigen terrein realiseren. Afijn een parkeerplaats hoeft niet van steen te zijn!

Erg leuk was de opmerking van een van de commissieleden dat er in Doesburg nog meer Woonpioniers welkom zijn!53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.