Zoeken
  • Marcel Pennings

Ons huis is verkocht

Bijgewerkt: 10 mei 2020

Eerder heb ik al geschreven dat we hebben besloten ons 30-er jaren hoekhuis in Arnhem te verkopen om tussentijds elders te gaan wonen. De vraag was toen nog of de woning markt op slot zou zitten door de corona crisis. Inmiddels kan ik melden dat daar geen sprake van is in onze wijk in Arnhem. Dinsdag op Funda gezet en binnen een week verkocht. Ook voor een prijs waar we zeer tevreden over zijn.29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.