Zoeken
  • Marcel Pennings

Marcel en Monique gaan duurzaam wonen

Bijgewerkt: 10 mei 2020

11 januari 2020

We zijn al een tijdje bezig om een andere woonruimte te vinden. We willen kleiner, minder hypotheek en duurzamer. Zo hadden we zelfs al twee keer geboden op een woning in Oosterbeek en heel serieus gekeken of we in Arnhem zuid zouden gaan wonen. Het idee van een eigen woning bouwen leek altijd al aantrekkelijk maar het vinden van een geschikt bouwkavel tegen een prijs die betaalbaar was hadden we nog niet gevonden. Tot dat ik op Funda bouwkavels vond in Doesburg. We zijn op deze zaterdag toch maar eens naar Doesburg gereden. Een beetje met het idee “dan kunnen we dat ook weer afstrepen”. In de wijk Beinum aan de Kilder troffen we echter huisje Indigo aan dat daar door Marion en wordt gebouwd. Een erg enthousiaste dame die een biobased energie neutrale woning aan het bouwen is. Dat sprak ons meteen heel erg aan. De architecten en ontwerpers zijn de woonpioniers uit Amsterdam. Dit is de start van proces dat moet leiden tot een woning aan deze straat.


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.