Zoeken
  • Marcel Pennings

It Giet Oan


Ondanks dat er wat tijd tussen deze en de laatst blogpost zit zijn we wel heel druk geweest. Het hele huis is inmiddels in een 3d computermodel tot op de laatste schroef ontworpen. De bouwers zijn in de fabriek begonnen en alle onderdelen die van elders komen zijn besteld.

Maar ook in de buitenlucht is er inmiddels iets te zien. Ondanks het winterweer zijn de mannen van de fundering aan de slag gegaan. Ze hebben de piketpalen waar de woning komt te staan inmiddels in de grond geslagen.

Het potlood streepje op het paaltje geeft de hoogte weer van de afwerkvloer in ons huis.

Dat vind ik nou mooi dat je zo'n einddetail nu al in beeld brengt. Verder zijn ook de bouwhekken geplaatst en zullen ze donderdag gaan starten met het uitgraven van de hectarfundering.Wij hebben ondertussen al een toiletpot, een fonteintje en andere onderdelen van het sanitair in huis. Tenslotte hebben we ook al gewerkt aan het tuinontwerp samen met Theo Keultjes. Hij gaat voor ons de tuin ontwerpen een aanleggen. Kortom we zetten iedere keer stapjes en deze keer is het ook in de buitenlucht zichtbaar.

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.