Zoeken
  • Marcel Pennings

Iedere dag een stapje verder

Ik probeer eigenlijk iedere dag wel even te gaan kijken bij de bouw. Het is fascinerend om iedere keer de wijzigingen te zien en helemaal te volgen hoe het huis gebouwd wordt. We zijn inmiddels een ruime week nadat de blokkendoos is neergezet.Eerst hebben ze de twee achtergevels als een bouwpakket op het terrein van de buren in elkaar gezet. Deze twee gevels zijn al op de plek gezet waardoor je een goed beeld krijgt hoe de veranda lekker zonnig is en de zon uit het huis wordt gehouden in de zomer. De achtergevel is gemaakt van Siberisch Larix dat niet behandeld hoeft te worden.

De verdiepingsvloer uit drie delen CLT (cross laminated timber) is ook op de plaats gelegd. Op de plek van het halve rondje komt de wenteltrap.


Verder is ook het hout voor de buitengevel (geplatoniseerd populier) en de kozijnen (oregon pine) aangekomen.


Een aantal van kozijnen is ook al geplaatst. Op de foto zie je het keukenraam.40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.