Zoeken
  • Marcel Pennings

Het schetsontwerp is klaar

Bijgewerkt: 10 mei 2020

Na een aantal sessies met Leen Bogerd onze architect van woonpioniers is het dan zover. Het schets ontwerp is klaar. Door de 3-D plaatjes kun je echt het gevoel krijgen alsof we er al wonen. We zijn heel erg tevreden en krijgen ook mooie reacties terug. Laat rustig weten wat je ervan vindt. Bekijk hier het hele boekje.

De volgende fase is dat Leen deze schets voorlegt aan de Gemeente Doesburg zodat de rest van de bouwvergunning aanvraag soepel(er) kan verlopen.


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.