top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarcel Pennings

Het huis is uitgepakt

Bijgewerkt op: 29 jun. 2021

De steigers zijn weggehaald waardoor het huis als het ware is uitgepakt. We zijn dan ook erg blij met dit cadeautje. Steeds beter is zichtbaar hoe het eindresultaat er uit gaat zien.

In het avondlicht komt het populieren hout goed tot zijn recht. Inmiddels zijn ook alle leidingen ingegraven en zijn we al aangesloten op de riolering. Het spannendste op dit moment is nog de vraag wanneer we aangesloten gaan worden op de stroom en water. Je zou zeggen met zoveel zonnepanelen kun je in de zomer genoeg stroom maken maar helaas gaat dat niet op. Je moet namelijk op de stroom zijn aangesloten om de zonnepanelen te kunnen laten werken. De bouwvak vakantie staat in augustus gepland dus als we er dan in willen moeten alle werkzaamheden voor dit tijd zijn afgerond.

De oostkant met onze voordeur is indrukwekkend hoog! Mooi detail vind ik dat je aan de achterzijde de lichtstreepjes ziet. Dat komt omdat hier de veranda zit.

Aan de binnenkant wordt ook gewoon doorgewerkt. De basis voor de keuken staat er en monique test even de hoogte van het werkblad dat er nog niet zit. Binnenkort wordt het blad ingemeten.


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page