Zoeken
  • Marcel Pennings

Het huis is bijna klaar!

Je zal denken dat Marcel helemaal gek is geworden. In de vorige blog zag je dat de fundering net gestort is en dan zal nu de woning klaar zijn. Toch is het waar! We zijn vandaag naar Woodteq in Holten geweest om naar ons huis te kijken. In de fabriek ligt ons hele huis. Eind van de week is het klaar.

Hierboven zie je de verschillende delen die vanaf 22 maart in Doesburg in tegen elkaar geplaatst gaan worden. De stopcontacten die in de buitenwanden komen zijn er al ingezet. We hangen even opzij om van het uitzicht vanuit ons keukenraam te genieten. De open ruimtes worden deze week nog gevuld met cellulose die onder druk in de wand word gespoten.


Door Woodteq is ons huis volledig gemodelleerd en ieder onderdeel is genummerd. Deze losse genummerde onderdelen zijn extern besteld en worden op pallets in Holten afgeleverd. In de fabriek in Holten worden alle onderdelen samengevoegd. Soort Ikea voor gevorderden.

60 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.