Zoeken
  • Marcel Pennings

Fundering is gestort


Op 2 maart is het staalwerk helemaal ingevlochten in de funderingskist. Indrukwekkend om te zien hoeveel stalen matten er in zijn gegaan en hoe die helemaal verdeeld zijn over de bekisting.

En dan was het op 3 maart de grote dag van het beton storten. Twee vrachtwagens met beton en een enorme betonpomp stonden klaar om de bekisting vol te pompen. Ze hebben gelijk de beton voor de schuur ook erin gepompt zodat Olaf ook weer verder kan.

Ook de kisten voor de verandavloer en de pilaren zijn netjes afgevuld. Na het storten word er met een trilapparaat alle vloeibare beton nog eens verdicht. Hierdoor word het beton nog steviger. Nu is de volgende fase het bouwen van het huis. De projectleider geeft aan dat hij over twee weken gaat starten. In de timmerfabriek van Woodteq zijn ze nu al bezig om alle delen van het huis te fabriceren.

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.