Zoeken
  • Marcel Pennings

Even kijken op het nieuwe stekkie

We blijven erg enthousiast over onze nieuwe plannen en zijn wel benieuwd hoe ons kavel erbij ligt nadat het de hele maand februari geregend heeft. Nou geen verrassing.....erg nat.


Daarna nog even bij het huisje op kavel 6 gekeken. Tenslotte iss dit onze inspiratiebron geweest. Hier loopt de bouw niet helemaal voorspoedig door verschil van inzicht met de gemeente over de houten delen op de buitenkant. Maar de bewoonster gaat er binnenkort wel gewoon wonen. Tsja je bent woonpionier of niet.10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.