Zoeken
  • Marcel Pennings

De fundering wordt gegraven


Na al het passen en meten wordt er nu dan ook echt gegraven. Hier zie je op de voorgrond de diepere gaten. Daar wordt extra beton gestort omdat hier de pilaren van de veranda op komen te staan.

Monique krijgt uitleg van Kees van Randwijk. Hij is degene die de fundering realiseert. Ook hier zijn de diepere gaten voor de pilaren van de veranda goed zichtbaar. Wellicht valt het op dat er verder heel ondiep gefundeerd wordt. Dat komt omdat we een zogenaamde hectarvloer gaan maken. Dan wordt er beton in een grote isolatieschuimbak gegoten. Hierdoor ontstaat een grote betonplaat.

Links achter op ons perceel komt de schuur te staan. Donderdag ga ik samen met Olaf Blokland hier de bekisting maken.
16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.