Zoeken
  • Marcel Pennings

De constructeur vindt ook nog iets....


We zijn lekker bezig met de architect om ons huis steeds meer naar onze zin te maken. Zo denken we goed na over de energievoorzieningen en hebben we eerder al verteld dat we zoveel mogelijk passieve maatregelen treffen. Passief betekend zonder installaties het huis met minimale energie zo constant mogelijk op temperatuur houden. Daarvoor hebben we een grote overstek laten ontwerpen die de winterzon doorlaat maar de zomerzon tegenhoudt. Nu is het papier geduldig dus heeft onze architect iets gemaakt zonder veel ondersteunende palen zodat we vrij uitzicht zouden hebben. Dat is natuurlijk mooi maar de constructeur vindt hier ook iets van. Hij was duidelijk dat de constructie zwaarder zal moeten om de dakconstructie te ondersteunen. We kregen daarom een aantal opties voorgelegd waarbij we nu gekozen hebben voor een 'herhaling' van de achtergevel. Dat was natuurlijk wel even een tegenvaller maar uiteindelijk denken we dat dit toch wel goed uit gaat pakken.

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg Marcel:

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marcel Pennings, Trainer en Teamcoach

Hommelseweg 411

6821LK Arnhem

Marcel Pennings is lid van de ploeg van Beter Koersen en is een enthousiaste trainer en teamcoach die zich op zijn gemak voelt bij vraagstukken waarin samenwerken een grote rol speelt. Hij onderzoekt op positieve manier welke vorm van samenwerking al werkt en bouwt dat verder uit. Met zijn persoonlijke aanpak maakt Marcel zichtbaar wat gezien mag worden. Hij is afkomstig uit Arnhem, Gelderland, Nederland.

Marcel heeft zich gespecialiseerd in het coachen van vakinhoudelijke of technische teams. In zijn werk maakt hij graag gebruik van de kleurensystematiek van Insights Discovery.